Toiminta jatkuu koronasta huolimatta

19.3.2020

Koronaviruksen vuoksi tilanne on vakavoitunut Suomessa ja kaikki apu tarvitaan koronaviruksen leviämisen estämiseen tai edes hidastamiseen. Insinööritoimisto Salminen Oy auttaa tässä omalla toiminnallaan.

Miten tämä käytännössä tapahtuu?

Koska joudumme tulemaan työssämme fyysisesti paikalle, pesemme kätemme huolellisesti joka ikinen kerta. Emme kättele emmekä muutenkaan koskettele muita ihmisiä ja pyrimme pitämään riittävän välin kaikkiin kohteella yhtä aikaa oleviin.

Mikäli kohteella on iäkkäitä ihmisiä, toivomme heidän olevan riittävän etäällä työskentelyalueeltamme ja mikäli mahdollista, niin aivan eri huoneissa tai tiloissa.

Toimimme jo muutenkin kaikessa näytteenotossa niin steriilisti kuin mahdollista ja usein toimimme ympäristöissä, missä ilmassa on epäpuhtauksia.

Niinpä itsemme ja myös muiden ihmisten suojaaminen on meille tuttua ja jokapäiväistä toimintaa. Toivomme, että kohteella tehtäviin tarkastuksiin ja tutkimuksiin osallistuvat vain aivan välttämättömät henkilöt.

Toivomme myös, että voimme tehdä työmme siten, että läsnä olevat ihmiset ovat riittävän kaukana (min. 2 m) meistä, kun rakennuksia ja rakenteita tutkimme.

Yhteenvedon tutkimuksista voimme pitää yhdessä suullisesti siten, että emme kuitenkaan ole kovin lähekkäin.

Mukanamme kohdekäynneillä on meillä aina kertakäyttökäsineitä, desinfektioliinoja sekä hengityssuojamia, joita käytämme tarvittaessa.

Kaiken tämän teemme sen takia, että henkilökuntamme, asiakkaamme ja kaikki muutkin ihmiset, varsinkin iäkkäämmät, olisivat turvassa ja terveydenhuolto ei kuormittuisi liikaa.

Kevät etenee kovaa vauhtia ja lopulta elämä voittaa, sillä välin: pysykää turvassa ja terveinä.

VOIT LADATA TIEDOTTEEN MYÖS PDF-TIEDOSTONA TÄSTÄ LINKISTÄ.

koronavirus

 

Rakennusalan ammattilainen

home sweet home

Ajankohtaista

Syksy on jo tulossa ja mikäli olet aikeissa myydä omakotitaloasi, kannattaa kuntotarkastus tilata ennen lumen tuloa. Näin pystytään tarkastamaan myös vesikatto ja sokkelin vierustat talon ulkopuolelta, mitkä talvella jäisivät tarkastamatta lumen vuoksi. Kuntotarkastusraportti on myös valmiina kiinteistön hinnoittelua varten, jolloin mahdolliset rakennuksen pienet puutteet ja viat on jo huomioitu pyyntihinnassa ja mahdollinen kiinteistöstä kiinnostunut ostaja on ne huomioinut tarjouksessaan. Jos kuntotarkastus tehdään vasta tarjouksen jälkeen, päädytään usein tinkimään kauppahintaa alemmaksi kuntotarkastuksessa esille tulleista pienistä puutteista.

Kuntotarkastus

OMAKOTITALON KUNTOTARKASTUS

Kuntotarkastuksessa kaikkein tärkein tekijä on tarkastajan ammattitaito ja kokemus eri aikakausien rakennuksista. Aina täytyy huomioida, että tarkastuksen tekee vain yksi henkilö eikä yritys. Tällä on oleellinen merkitys rakennuksen pakollisen korjaustarpeen selvittelyssä ja siten ehkäisemässä mahdollisia jälkeenpäin tulevia riitatilanteita.


Tilaa kuntotarkastus

Seuraa meitä

FACEBOOK