Toimintaperiaatteemme

Toimintaperiaatteena yrityksellämme on henkilökohtainen ja ammattitaitoinen asiakaskunnan palvelu. Yrityksemme kaikki palvelut valvonnasta ja tarkastuksista asiantuntijalausuntoihin tekevät kovan koulutuksen sekä pitkän kokemuksen omaavat alan ammattilaiset. Emme yleensä käytä hyväksemme alihankkijoita muuten kuin laboratoriopalveluiden osalla. Näin voimme taata aina luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun, minkä lopputuloksesta voimme olla varmoja.

Usein yritykset pyrkivät työmäärän lisääntyessä laajenemaan, palkataan aliurakoitsijoita toimimaan oman tunnetun nimensä alla ympäri Suomen, laajennetaan toimialaa usein aliurakoitsijoiden ammattitaidon ja kokemuksen ulkopuolelle.

Näin toimittaessa omien alaisten ja aliurakoitsijoiden valvonta on lähestulkoon mahdotonta ja työn laatu ja taso auttamattomasti huononee ja vastuukysymykset ovat heikolla pohjalla.

Palvelumme käyttäjiä ovat rakennusliikkeet, suuret rakennuttajatoimistot, isännöitsijätoimistot, asianajotoimistot, tilitoimistot, vakuutusyhtiöt, asuntovälittäjät sekä yhtenä tärkeänä osana myös yksityiset ihmiset. Palvelemme kaikkia samalla ammattitaidolla ja tehokkuudella toimeksiantajasta ja toimeksiannon suuruudesta riippumatta.

rakennuspiirustus kattely

Rakennusalan ammattilainen

home sweet home

Ajankohtaista

Syksy on jo tulossa ja mikäli olet aikeissa myydä omakotitaloasi, kannattaa kuntotarkastus tilata ennen lumen tuloa. Näin pystytään tarkastamaan myös vesikatto ja sokkelin vierustat talon ulkopuolelta, mitkä talvella jäisivät tarkastamatta lumen vuoksi. Kuntotarkastusraportti on myös valmiina kiinteistön hinnoittelua varten, jolloin mahdolliset rakennuksen pienet puutteet ja viat on jo huomioitu pyyntihinnassa ja mahdollinen kiinteistöstä kiinnostunut ostaja on ne huomioinut tarjouksessaan. Jos kuntotarkastus tehdään vasta tarjouksen jälkeen, päädytään usein tinkimään kauppahintaa alemmaksi kuntotarkastuksessa esille tulleista pienistä puutteista.

Kuntotarkastus

OMAKOTITALON KUNTOTARKASTUS

Kuntotarkastuksessa kaikkein tärkein tekijä on tarkastajan ammattitaito ja kokemus eri aikakausien rakennuksista. Aina täytyy huomioida, että tarkastuksen tekee vain yksi henkilö eikä yritys. Tällä on oleellinen merkitys rakennuksen pakollisen korjaustarpeen selvittelyssä ja siten ehkäisemässä mahdollisia jälkeenpäin tulevia riitatilanteita.


Tilaa kuntotarkastus